parfymer

Ännu en stabil insats av Prada

Recension av Prada Luna Rossa Edt

Inspirerad av segelbåten som deltog i America’s Cup kom ifjol Prada Luna Rossa Edt. En aromatisk produkt med spännande kombinationer eller vad sägs om lavender, apelsin, mint och ambra? Kittlar det inte lite i näsborrarna så säg? Doften skall föra tankarna till segling, prestige, marin natur och en brinnande passion för innovation och seger.

Den sobra flaskdesignen skall få oss att tänka på moderna segelbåtar och visst, med lite fantasi så kan man väl få det till det också även om jag själv snarare skulle vilja relatera till amerikanska muskelbilar med fläskig grill och mycket krom.

prada_luna_rossa_edt

Jag gillar Luna Rossa men tyvärr påminner den alltför mycket om DSquared2 HeWood Ocean Wet Wood. Båda produkterna anspelar på lyx och segling och har sköna havsnoter med träiga inslag. Personligen håller jag faktiskt DSquared2 något högre men jag förstår samtidigt hypen över Prada Luna Rossa för det är en riktigt trevlig doft. Lite sportig, fräsch men ändå intensiv. Precis som nämnda konkurrent gör den sig bäst efter att ha fått sjunka in ett tag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s