betyg 3

Uppgradering?

Recension av Neal’s Yard Remedies Bee Lovely Balm

Ett nytt och välgörande ”läppbalm” med 99%(!) organiska ingredienser. Genom att köpa Bee Lovelys produkter bidrar du till att två bin får sig ett nytt hem i en Bee Urban-sponsrad bikupa på Kulturhusets tak i Stockholm.

Själva produkten känns mycket skonsam och återfuktande till framför allt läppar, men även vad jag erfarit torra nagelband. Om jag hade varit överförtjust i de gamla gulgröna Vaselineburkarna hade detta varit den perfekta uppgraderingen. Jämfört med Lypsyl känns det här lite mer omständigt att applicera eftersom Bee Lovely Balm är ganska fett till sin karaktär. Doften/smaken påminner mer om något sött och honungsaktigt än de citrusinslag  av exempelvis apelsinskal som skulle kunna vara mer framträngande.

neal's_yard_remedies_bee_lovely_balm

Den smidiga storleken, vikten på 15g och metallmaterialet gör burken lätt att bära med sig, och bevarar förmodligen produktens hållbarhet längre än en plastbehållare. Fint att rädda bin, men intet nytt under solen i produktväg och lite för kletigt för att kamma hem mina högsta poäng.

Ingredienser: Bl.a. solrosfröolja, bivax, kokosolja, kokossmör, apelsinolja.

groomingbetyg3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s