KONTROLLTORNET

Detta är våra nya testpiloter

Oskar Protiwa, 36 år och bosatt i det lilla samhället Järna söder om Stockholm och jobbar till vardags med vuxna som har Autism.
Han har ett brinnande intresse för allt inom våtrakning som vuxit sig starkare genom åren. En expert inom raktvålar, säkerhetshyvlar och rakknivar m.m. Slipar gärna sina egna knivar men även åt andra.

Oskar Protiwa
Finns på Instagram: Protiwa

Dennis Larsson, 31 år och bosatt i Vittsjö (Skåne), jobbar som lastbilslackerare och har som hobby att vårda skägget då det utsätts för många typer av kemikalier, smuts, damm m.m i sitt arbete. Han är även en veteranbilsnörd och har även en drömbil själv.

Dennis Persson
Finns på Instagram: Delaooon

Christoffer Larsson, 33 år och bor i Oskarström med sin stora familj. Jobbar som servicetekniker inom travers och har ett skitigt jobb som sliter på hud och skägg, gillar att kunna ta med sig smidiga förpackningar och kammar.

Christoffer Larsson
Finns på Instagram: Eiipa

Andy Torgé, 41 år och bor i Göteborg. Trivs bra ute i skog och mark när han inte bänkar hemma för att stötta sitt Liverpool.  Var till Kebnekaise 2019 och planerar fortsätta upptäcka naturen. Har ett stort intresse för skägg och hår produkter.

Andy Torge
Finns på Instagram: Andytorge

Även sedan tidigare finns Stefan Jadefjord (https://testpiloterna.wordpress.com/author/stefanjadefjord/) Samt Kristian (https://testpiloterna.wordpress.com/author/testpilotkristian/) kvar som testpiloter.

Kategorier:KONTROLLTORNET

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s