KONTROLLTORNET

Detta är våra testpiloter

Stefan Jadefjord, Stefan har testat produkter och skrivit recensioner för Grooming.se och Beardshop i över 7 år. Han är 42 år gammal, arbetar som musiklärare. Stefan spelar även gitarr i rockabillybandet The Snapshots. Tidigt var det framförallt skägg- och mustaschprodukter som han skrev om men de senaste åren har fokus legat på pomador, hårprodukter och klassisk våtrakning med kniv och hyvel. Han har ett stort intresse för popkultur och historia från 40-60-talen. När det gäller grooming produkter för män tycker han mest om klassiska dofter, produkter och snygg retro-/ vintage design på förpackningarna. Bland favoriterna finns Black & White Pomada, Clubmans rakvatten, Proraso mfl.

Profilbild

Arvid Hallman, 33 år och bosatt i Saltsjöbaden (Stockholm). En glad snubbe i sina bästa år som älskar väldigt arg musik (dödsmetall) och tycker om långa promenader i skogen, laga mat och avnjuta livets goda drycker.

20201203_132019

Christian Ahlström, 35 år från Göteborg. Lever ihop med min sambo och vår dotter på 1,5 år. På fritiden spelar jag mycket padel eller kollar på GAIS. Mina största intresse vid sidan av sporten är mode, kläder och skönhetsvård. Testar och använder en hel del hud och skäggvårdprodukter, håret på huvudet är också viktigt för mig. Rutin är att gå till barberaren varannan vecka. Att bli bortskämd i barberarstolen måste väl vara det bästa som finns? Förutom GAIS då..

Christian

Dennis Larsson, 31 år och bosatt i Vittsjö (Skåne), jobbar som lastbilslackerare och har som hobby att vårda skägget då det utsätts för många typer av kemikalier, smuts, damm m.m i sitt arbete. Han är även en veteranbilsnörd och har även en drömbil själv.

Dennis Persson

Christoffer Larsson, 33 år och bor i Oskarström med sin stora familj. Jobbar som servicetekniker inom travers och har ett skitigt jobb som sliter på hud och skägg, gillar att kunna ta med sig smidiga förpackningar och kammar.

Christoffer Larsson

Andy Torgé, 41 år och bor i Göteborg. Trivs bra ute i skog och mark när han inte bänkar hemma för att stötta sitt Liverpool.  Var till Kebnekaise 2019 och planerar fortsätta upptäcka naturen. Har ett stort intresse för skägg och hår produkter.

Andy Torge

Peter Bergkvist, 57 år gammal och jobbar som Projektkoordinator och Laboratorieansvarig på Ångströmlaboratoriet, Uppsala Universitet. Är en hängiven våtrakare sedan många år tillbaka och samlar alltid nya saker till sin personliga kollektion av säkerhetshyvlar, tvålar, aftershaves samt borstar. Han eftersöker ständiga det optimala setet av raktvål och aftershave, där dofterna gifter sig i en fin harmoni. Har även andra intressen som att umgås med nära & kära, och vara ute med sin båt.

Peter Profilbild

Håkan Svensson, 57 år gammal och arbetar inom IT, Arbetar på en datorbutik (V-data) i Västervik. Har en familj med fru och 2 barn och gillar att spendera sin fritid med att spela Battlefield, dricka fin whisky och vin. Har ett intresse av foto. Håkan är diabetiker typ 2 sedan några år tillbaka och promenerar i skog och mark. Har haft tidigare stora problem med infekterade hårsäckar i ansiktet, framförallt kring hak partiet. Försökte enligt konstens alla regler att få bukt med detta, men inte fören han slutade med flerbladshyvel och övergick till säkerhetshyvel, ordentliga blad och finare raktvålar försvann problemen. Från att behöva raka sig 2 gånger om dagen för att ha en slätrakad kind med flerbladshyvel så rakar han sig numera bara 1 gång om dagen och strävar efter att ha den lenaste kinden.

profilbild

Även sedan tidigare finns Kristian (https://testpiloterna.wordpress.com/author/testpilotkristian/) kvar som testpiloter.

Kategorier:KONTROLLTORNET

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s