KONTROLLTORNET

Detta är våra nya testpiloter

Arvid Hallman, 33 år och bosatt i Saltsjöbaden (Stockholm). En glad snubbe i sina bästa år som älskar väldigt arg musik (dödsmetall) och tycker om långa promenader i skogen, laga mat och avnjuta livets goda drycker.

20201203_132019

Christian Ahlström, 35 år från Göteborg. Lever ihop med min sambo och vår dotter på 1,5 år. På fritiden spelar jag mycket padel eller kollar på GAIS. Mina största intresse vid sidan av sporten är mode, kläder och skönhetsvård. Testar och använder en hel del hud och skäggvårdprodukter, håret på huvudet är också viktigt för mig. Rutin är att gå till barberaren varannan vecka. Att bli bortskämd i barberarstolen måste väl vara det bästa som finns? Förutom GAIS då..

Christian

Dennis Larsson, 31 år och bosatt i Vittsjö (Skåne), jobbar som lastbilslackerare och har som hobby att vårda skägget då det utsätts för många typer av kemikalier, smuts, damm m.m i sitt arbete. Han är även en veteranbilsnörd och har även en drömbil själv.

Dennis Persson
Finns på Instagram: Delaooon

Christoffer Larsson, 33 år och bor i Oskarström med sin stora familj. Jobbar som servicetekniker inom travers och har ett skitigt jobb som sliter på hud och skägg, gillar att kunna ta med sig smidiga förpackningar och kammar.

Christoffer Larsson
Finns på Instagram: Eiipa

Andy Torgé, 41 år och bor i Göteborg. Trivs bra ute i skog och mark när han inte bänkar hemma för att stötta sitt Liverpool.  Var till Kebnekaise 2019 och planerar fortsätta upptäcka naturen. Har ett stort intresse för skägg och hår produkter.

Andy Torge
Finns på Instagram: Andytorge

Peter Bergkvist, 57 år gammal och jobbar som Projektkoordinator och Laboratorieansvarig på Ångströmlaboratoriet, Uppsala Universitet. Är en hängiven våtrakare sedan många år tillbaka och samlar alltid nya saker till sin personliga kollektion av säkerhetshyvlar, tvålar, aftershaves samt borstar.

Peter Profilbild
Han eftersöker ständiga det optimala setet av raktvål och aftershave, där dofterna gifter sig i en fin harmoni. Har även andra intressen som att umgås med nära & kära, och vara ute med sin båt.

Även sedan tidigare finns Stefan Jadefjord (https://testpiloterna.wordpress.com/author/stefanjadefjord/) Samt Kristian (https://testpiloterna.wordpress.com/author/testpilotkristian/) kvar som testpiloter.

Kategorier:KONTROLLTORNET

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s