betyg 5

En superbalm

recension skäggvård

Recension av Uppercut Deluxe Beard Balm.

Jag har testat Uppercut Deluxe Beard Balm och det står följande på Beardshop.se:

Uppercut Deluxe Beard Balm är ett leave-in balsam som både vårdar skägget och hjälper till att forma det. Det konditionerar skägget, ger fukt och en hälsosam lyster. Det ger en lätt stadga och håller ostyriga skäggstrån i schack.

Uppercut har verkligen fått till en super balm, den doftar olidligt gott, det är svårt att sätta fingret på exakt va den doftar men för mina näshår luktar den fantastiskt. Den gör skägget mjukt, håller stråna på plats och gör det den utlovar sig att göra.

recension skäggvård

Balmen: Kommer i en tub på 100ml vilket jag tycker är mycket, de flesta balms brukar komma i 60ml så här får man lite extra för ungefär samma peng. Prislappen på denna skönhet ligger på 189kr vilket är ett kanon pris i mina ögon.

Doften: Som jag skrev är doften väldigt svår att sätta fingret på kanske kan säga att den har en obestämd kakdoft, men hur som helst så älskar jag den och det gör övriga i familjen också som har utnämnt den till den hittills bäst väldoftande produkt jag haft i mitt ståtliga skägg.

Betyg: Jag ger Uppercut Deluxe Beard Balm 5/5 möjliga. Motivering, En balm som är prisvärd, stor mängd, gör det en balm ska göra och doftar otroligt gott.

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s