betyg 5

Skyddar bra i vårt bistra klimat

recension naturlig hudvård för män

Recension av Raw Naturals Universal Face Cream.

Svenska Recipe For Men har många bra produkter för hudvård, i den nya serien Raw Naturals finns bl.a. denna Universal Face Cream. I Raw Naturals-serien vill man vinnlägga sig om lokal produktion, miljömedvetenhet och att produkterna upplevs som genuint småskaligt tillverkade.

Inte alla som använder ansiktsprodukter av oss killar, men jag har märkt att jag behöver göra det nu när jag är äldre. Blir fläckvis väldigt torr i ansiktet under vintern, men även andra årstider behöver jag ta extra hand om hyn i ansiktet.

recension recipe for men raw naturals

Ansiktskrämen har jag använt dagligen under ett tag och tycker den gör underverk för min trötta vinterhy. Krämen återfuktar och skyddar bra i vårt bistra klimat utan att för den skull kännas kladdig. Den är lätt att dosera och använda, en liten klick räcker långt, förpackningen är en plasttub av det vanliga slaget.

För mig med blandhy fungerar den finfint och ansiktet känns fräscht och lite uppstramat efter insmörjning – doften är diskret. Tillsammans med samma tillverkares Anti-redness Gel är den numera stommen i min ansiktsvård.

Inget att invända så betyget blir en 5:a.

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s