betyg 4

Prisbelönt favorit

Recension av Recipe for men Under Eye Gel.

Efter att fina linjer, kråksparkar och rynkor blir djupare och synligare med åren blir det också mer intressant med en ögonkräm som både gör jobbet, är dryg och prisvärd. Många är löftena om ”minilyft”, ”uppstramare” och kapacitet att både få ner svullnad och mörka ringar. Lika många gånger kan man bli lätt besviken när resultaten uteblir, trots att man vet att det egentligen inte finns några genvägar eller mirakel när rynkorna väl finns där.

recension ögonkräm för män

Från Recipe for men kommer en välkommen produkt för dig som vill ta hand om den känsliga huden kring ögonen och har efter ett par veckors tid fungerat riktigt bra. Innehållsförteckningen skvallrar om krämens läkande och uppstramande egenskaper och jag tror att jag den här gången är benägen att hålla med. Det fungerar. Välbeprövade ingredienser med namn som eye liss, pleumiricyl, grönt och svart te, olive essens, physiogenyl, gurka och calendula samverkar för att aktivt jobba mot trötthetstecken, torrynkor, mörka ringar, påsighet och svullnad och inte minst att effektivt återfukta, mjukgöra och lugna.

Krämen förvaras med fördel i kylen då jag tycker den kommer till sin rätt. Att stryka på ett tunt lager kylig kräm under ögonen är faktiskt en riktigt skön känsla och eftersom krämen är väldigt dryg räcker det med en liten mängd. En alldeles utmärkt och prisvärd produkt!

testpilotsrecension

2 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s