Grooming.se

Testpiloterna är ett recensionsprojekt som drivs i samarbete med Grooming.se

Grooming AB har sedan starten 2004 varit den ledande aktören inom hudvård för män i Sverige. Med webbshopen www.grooming.se och tillhörande butiker i Stockholm har företaget byggt upp ett unikt sortiment inom hudvård, rakning, skäggvård, hårvård och styling, parfymer och kroppsvård för män. Vi är stolta över att erbjuda det bredaste och mest kompletta sortimentet för män.

Förutom att sälja produkter har Grooming ett tydligt fokus på att dela med sig av kunskap. Företaget har samarbetat med ett flertal tidningar (bland annat Dorian Magazine, Improveme.se, Fightlife och QX) och gett ut en egen kundtidning som numera slagits ihop med bloggen (www.groomingmagazine.se). 2013 instiftades Grooming Awards för att premiera och lyfta fram varumärken och produkter som utmärkt sig under året. Vinnarna utsågs baserade på Testpiloternas recensioner.

Eftersom Testpiloterna drivs tillsammans med Grooming, som i sin tur samarbetar med sina leverantörer, så är det främst från produktsortimentet som testerna sker. Vi tar självklart emot förfrågningar om att få produkter testade – men vill gärna förvarna om att risken finns att Grooming vill ta in produkterna i sortimentet om produkterna testar bra!

Pressreleaser och pressprover kan skickas till:

Grooming ABAtt: Karin Fahlström
Strandvägen 17
114 56 Stockholm
karin@grooming.se

2 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s