betyg 5

Helt i min smak!

Recension av Philips Body Groomer Raktrimmer TT2040

Extremt stiligt designad, och det faktum att jag inte har plats i mitt badrum för den gör mig inget alls. Jag låter den helt enkelt stå på min byrå i sovrummet som en härlig accessoar! Den är oerhört lätt att använda och ligger bra i handen, för att inte tala om den fräscha borstade stålytan. Jag är helt enkelt otroligt nöjd med bodytrimmern och den kommer användas kontinuerligt i framtiden.

För att övergå till funktionerna den har så kan man både trimma och raka vilket är smidigt då man slipper ha rakhyvel med sig i duschen också (där den för övrigt används som lättast). Eftersom trimmern kan ställas in på fem olika steg så passar den alla killar, både ni som bara tycker att ni har lite för mycket hår och vill korta av det en aning och för er som gillar det kortkort. Eller varför inte slätrakat? Man kan helt enkelt ställa in den efter alla smaker.

I början kändes det lite knepigt innan man kom på hur man skulle använda den på smidigaste sättet. Det tog dock inte mer än en rakning för att komma underfund med hur den skulle användas. För den som föredrar ett slätrakat bröst så är detta ett billigt och smärtfritt sätt att uppfylla det önskemålet, till skillnad från vaxning som kostar mer och dessutom gör oerhört ont.

recension bodygroomer

Philips Body Groomer Raktrimmer TT2040

Nu tänker ni säkert: Ja, men hur jobbigt är det inte att hålla på att göra rent den hela tiden?

Det är faktiskt oerhört enkelt, rakbladet är bara att klicka loss och skölja av och samma sak med trimmern. Du kan till och med skölja av hela apparaten då den tål vatten! Skulle det mot förmodan sitta kvar hår i bladet som man inte får bort så följer det med en liten borste, själv har jag dock inte behövt ta upp den ur kartongen ännu.

Jag skulle kunna fortsätta skriva många fler saker om bodygroomern men vill bara slutligen nämna att den lämnar en len yta och det blir ingen irriterande stubb när det växer ut och den är dessutom uppladdningsbar så batteribyte är ett minne blott! Med ett pris på endast 999kr så tycker jag det känns som en bra investering, perfekt för den som vill vara hårfri under sommaren, eller ja, när som helst på året. Jag ger Philips bodygroomer en stark 5:a då jag så nöjd man kan bli!  /TestPilot Andreas, 19 år

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s