betyg 3

Plus i kanten för förpackningen

recension anti age clarins men

Recension av Clarins Men Line-Control Cream.

Har under ett par veckor testat en fuktkräm från Clarins Men och så vitt jag förstår är det inte en ny produkt utan endast förnyad förpackning, men mer om detta senare. Clarins Men var ett av de första hudvårdsmärkena för män jag stötte på, och har genom åren prövat ett flertal ur deras sortiment. Det jag framför allt gillar med deras växtbaserade produktserie för män är doften, en sportig lätt doft som tyvärr försvinner alldeles för fort men som gör själva groomingrutinen angenämare och ger en fräsch känsla.

recension anti age clarins men

Krämens konsistens ligger någonstans i mellan segmentet och försvinner lätt in i huden och lämnar en mjuk hudyta efter sig, inga problem att smörja in med ev skäggstubb. Huden får fukt men tyvärr upplever jag att effekten ej är speciellt långvarig, och min hud känns torr framåt eftermiddagen och jag behöver smörja in igen. Den är dock dryg och den nya smarta förpackningen, där du vrider för att öppna dvs den har inget lock, och sedan pumpar ut ett par klickar vilket gör denna mycket bra ur en hygienisk synpunkt (bästa förpacking jag har stött på). Men som minus är att man inte ser hur mycket det är kvar i tuben och därför blir det svår att veta om det är dags och köpa nytt.

recension anti age clarins men

Kollar man på innehållsförteckningen så hittar man bla. Parakrasse, bisongräs, koffein och det är sheasmör som står för fukten och de smörjande egenskaper.

Jag upplever denna som en helt ok hudkräm som kunde haft lite mer långvarig effekt och kanske lite lägre pris så en trea till Clarins Men Line-Control Cream för denna med ett plus i kanten för förpackningen.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s