betyg 5

Magisk

recension hudvård för män

Recension av RAW Naturals Moisture Blast Face Cream.

Glömmer aldrig första applikationen av Moisture Blast Face Cream på min vintertorra hud. Det var nåt magiskt vatten som jag applicerade på ansiktet. Känslan var lite som att komma hem när återfuktningen släppte på vinter-spänningarna i ansiktet. Eller ni vet den känslan när man kommer från kalla Sverige ner till nåt fuktigt tropiskt ställe som t.ex Hong Kong. Man slappnar av och till och med humöret förbättras och det blir faktiskt enklare att le när huden inte stramar emot.

Recipe for mens RAW Naturals serie utger sig för att vara ett mikrobryggeri för skägg och hudvård. För de lite mer medvetna av oss är det självklart certifierat och närproducerat och det känns på nåt underligt sätt. Krämen känns väldigt naturlig och sjunker in i huden utmärkt trots sin återfuktande och skyddande förmåga. Alla borde använda den här efter rakning. Sen doftar den modernt maskulint och gentlemanna-aktigt, skulle inte banga en parfym med denna doft. Lyckligtvis håller doften i sig länge och jag upptäcker den diskret även när nästan hela arbetsdagen gått.

recension naturlig fuktigetskräm

Kul att RAW Naturals serien har en annan förpacknings-profil än Recipe for men classic! Den här har en awesome sjögrön färg medan serien i sig har en accentfärg i guld. De känns både moderna och gentlemanna-aktiga.

Hur bra är inte priset dessutom?

bäst i test

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s