Vill du bli testpilot?

Är du kille och har ett stort intresse för hudvård, rakning, hårvård eller parfymer? Är du bra på att uttrycka dig i skrift och bra på att hålla deadlines? Då är du välkommen att höra av dig till Alexander@grooming.se

Skriv några rader om dig själv och om vad du har för erfarenhet.

Har du tur kan vi ha plats för dig!

14 svar »

 1. Hej 34 åring som är väldigt intresserad av skäggvård, försöker underhålla mitt skägg, i den mån det går med en 2 åring här hemma 😂väldigt intresserad av att bli testpilot för er.

 2. Hej,

  Kent heter jag. Följer er med ”testpiloterna” för att få nya tips på bra produkter. Har skägg sen 4 år tillbaka. Skägg och håret fixas en gång per månad. Är noga med att det ska se bra ut och med din stil. En perfekt pomada och en suverän skäggolja gör susen. Är intresserad av att få delta som testpilot.

  Hälsningar
  Kent

 3. Hej
  JAG ÄR EN KILLE PÅ 15 ÅR SOM ÄR TIDIGT UTVECKLAD OCH KOMMER LÅNGT I PUBERTETEN OCH INSER ATT JAG BEHÖVER OLIKA PRODUTTI BÅDE FÖR HÅRET HUDEN ETC SÅ JAG VILL GÄRNA BLI TESTPILOT HOS ER JAG ÄLSKAR ATT PRO NYA SAKER OCH DELAR GÄRNA MED MIG AV MINA ERAN HETER TILL ANDRA. HOPPAS JAG FÅR BLI TESTPILOT HOS ER ÄVEN OM JAG BARA ÄR 15

 4. Hej. Jag är intresserad utav mer information ang testpilot åt eran sida.
  Jag är väldigt intresserad utav skäggvård och rakning.
  Då jag jobbar som hantverkare och tränar och tävlar inom styrkesporter så behövs det tas hand om noggrant.

 5. Oj ursäkta!!!! sökte på testpiloter å fick upp detta!!stog inget om att det bara var för Män!! Bättre info så kanske du slipper få från dom som är intresserad och kvinna!! Mvh.

 6. Hej jag skulle vilja bli en av era testpilot er! Jag tar sånt här på alvar och har varit testpilot förut och där har det gått jättebra fått hem saker för att prova mm..så jag vet vad jag gör och kan reglerna. Jag är en tonårs mamma till fyra underbara barn gift bor i hus och har två hundar och en katt! Låter det intressant så Är jag med och testar nya saker åt er Mvh.Veronica persson.

  • Hej Saga!

   Du får säkert uppdateringar på den här ”tråden” eftersom du själv har lagt in ett inlägg.
   Jag är faktiskt osäker på hur man stänger av det, det borde finnas någon länk i mailet där du kan lämna diskussionen.

   /Karin
   Grooming AB

   Hej hej

   Får ofta mail från en men frågan mam vill bli testpilot.
   Men det var ju bars för män så förstår inte riktigt varför jag fortsätter få mail?!

   // saga

   > 25 jan 2014 kl. 12:41 skrev ”Testpiloterna” :
   >
   >
   >

 7. Hej!
  Att bli testpilot verkar spännande, för vem slåss inte mot de beryktade rakfinnarna eller letar efter den perfekta deon. Eller varför inte det ultimata hårvaxet?
  Lärare i Gbg, van vid deadlines och kan utrycka mig i skrift.

 8. Hej hej

  Vet inte riktigt vad ni vill att man ska berätta, men jag är absolut intresserad av att bli testpilot. Hade varit superspännande att få prova nya produkter och vad det gäller att skriva och utvärdera så är det något jag anser mig (och tror att jag är) väldigt bra på.
  Jag är bra på att formulera mig och tycker det är kul att skriva saker och ”leka med ord”

  Vad gäller produkter jag köper själv så anser jag att produkten är viktigare än priset (inom rimlig gräns) men kvalitet är viktigt för mig.
  Mitt intresse för smink och hudvård och allt sånt har vuxit enormt senaste 2 åren och jag har gått från att aldrig köpa något till att alltid göra det 🙂

  Jag hoppas verkligen jag för möjlighet att bli testpilot och så får ni ”sparka” mig om ni inte är nöjda 😉 men jag hoppas ni tillåter mig att visa vad jag går för.

  // vänliga hälsningar Saga

  • Kul att du är intresserad!
   Tyvärr så är Testpiloterna en recensionssajt för manliga produkter (och unisexprodukter, men även dessa testas enbart av män). Det är möjligt att vi på sikt startar upp en liknande sajt för tjejer, så då är du välkommen att söka till den.

 9. Jag är i den där åldern där i alla fall inte jag riktigt gillar det jag ser. Känns som om jag håller på att ”tappa ansiktet” liksom. Jag är 40 år ung i sinnet och lägger mycket tid på träningen, att se bra ut och att känna mig fin är viktigt för mig. Jag förstår att det inte finns någon mirakelprodukt men något som får mig att känna mig fin finns säkert och är därför villig att prova och sen berätta/ skriva om resultaten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s