betyg 4

Tar bort missfärgningar väldigt bra!

recension tandblekning

Recension av Warpaint Natural Teeth Whitener.

Dags att Recensera en liten annorlunda produkt då jag nämligen ska recensera en tandblekningsprodukt! Denna skiljer sig lite mot andra tandblekningar då den är helt naturlig gjord på kol från kokosnötskal och den är på så sätt även helt vegansk och även inte testad på djur. Vilket jag kan tycka är superbra!

Men jag tänker göra en ärlig recension precis som jag brukar för jag nådde inte upp till de målen som man förvänta sig när man köper denna burk. Låt oss börja med konceptet då det står att man ska borsta ca 2 min innan vanlig tandborstning en gång per dag typ vilket jag gjorde i en vecka utan att se några stora resultat. Jag blev ganska besviken då jag verkligen trodde det skulle funka, men jag upptäckte något annat samtidigt vilket dom borde ha lyft fram ännu mer från början! Vilket är att den är superbra mot missfärgningar dvs gula tänder från kaffe, rökning ect. Där glänser den faktiskt!

recension tandblekning

Nu är jag inte någon kaffeälskare eller rökare men jag har på något vis en tand som är missfärgad och det har nu blivit mindre missfärgade på grund av Warpaint. Notera att jag skrev mindre och inte helt vit för även om jag skulle vilja så kommer den inte bli helt vit av denna blekning.

Ett tips för dig som köper den är att inte borsta för hårt mot tandköttet då det sliter väldigt mycket på det och du kommer bli väldigt öm och skör. En cool sak är dock att pulvret är helt svart och när du borstar med det blir tänderna med helt svarta så du ser lite ut som en pirat som inte borstat tänderna på 50 år, men efter vanlig borstning efter så är allt det svarta borta.

Så om vi ska dra en slutsats så måste ja säga att jag blev besviken då denna produkt inte bleker tänder MEN Warpaint tar väck missfärgningar väldigt bra!

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s