Beard Monkey

Favoritstyling för skägget

recension skäggvax

Beard Monkey Beard Shaper VS Beard Pomade.

Jag har under ett tag testat Beard Monkey Beard Shaper & Beard Monkey Beard Pomade som både är en stylande vård produkt för skägget och denna gång tänkte jag faktiskt ställa dom mot varandra.

recension skäggvax

Beard Monkey Beard Shaper är ett mjukare skäggvax som hjälper till att hålla skägget på plats med en medel stadga och en mattande finish, doft av Apelsin och Kanel. Kommer i en schysst plåtburk och innehåller 60ml.

Beard Monkey Beard Pomade är ett skäggvax som påminner mycket om ett balm i konsistens som hjälper till att hålla skägget på plats med en medel stadga och en glansig finish, doft Citrongräs. Kommer i en schysst plåtburk och innehåller 60ml.

recension skäggvax

Jag personligen har en favorit mellan dessa och det är Beard Shapern utan tvekan, om man som jag fönar skägget så vet man att det kan bli väldigt spretigt. Beard Shapern gör verkligen sitt jobb och får ihop skägget så det känns fylligare och håller sin form, sen att den doftar otrolig gott är ju också ett stort plus. Jag brukar göra så att jag kör in lite olja i skägget efter dusch, fönar det sen har jag i shapern och fönar igen för att forma och få shapern att smälta in i skägget och tycker resultatet blir grymt.

Beard Pomade är inte så dum heller men upplever att mitt skägg inte gillar den och drar gärna ihop sig och får inte samma slut resultat på skägget. Men båda produkterna luktar otroligt gott och är prisvärda.

Båda produkterna finns på Beardshop.se och kostar 189kr

Betyg:
Beard Shaper får 5/5 Nagas för att det är en komplett produkt som gör sitt jobb otroligt bra och doftar otroligt gott.

bäst i test
Beard Pomade får 3/5 Nagas för att det är en godkänd produkt som misslyckas med att hålla mitt skägg i styr men luktar gott och gör ett hyfsat jobb.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s