betyg 2

Den doftar verkligen läder

recension skäggolja

Recension av Brazil’s The Lion Tamers Beard Oil Leather.

Jag har testat en skäggolja med doft av läder. Detta står på beardshop.se:

Brazils The Lion Tamers Beard Oil Leather är en skäggolja som mjukgör och stärker skägget. Svensk handgjord skäggvård baserad på naturliga ingredienser. Den mjugör skäggbotten och motverkar klåda och irritation. Enkel applicering med droppinsats.

Och tyvärr kan jag inte hålla med, men tänk på detta att allas våra skägg och hud är olika så det som händer mig behöver inte hända er så är ni nyfikna så råder jag er till att testa produkterna själv. Men jag tycker mitt skägg blir väldigt frasigt och torrt även huden under skägget blir extremt torrt och det ”snöar” när jag kliar mig i skägget.

recension skäggvård beard monkey

Sen är jag inget stort fan av flaskor med droppinsats utan jag föredrar pipetter alternativt pump så man jan bestämma själv mängd man vill ha, upplever att ibland kan det komma stora droppar ibland små med dessa droppinsatser.

Flaskan kommer i en snyggt designad pappkartong och flaskan känns vältänkt i design, mitt minus blir ju som sagt droppinsatsen. Flaskan innehåller 30ml och kostar 189 kr vilket för mig inte är prisvärt på en sån liten flaska med det resultatet jag upplever.

recension skäggolja

Doften: Här kommer faktiskt ett plus, den doftar verkligen läder, tänk er en ny plånbok, läderjacka doften är identisk. Så gillar ni läder så är nog detta oljan för er.

Betyg:
Jag ger Brazil’s 2/5 pga av det dåliga resultatet jag upplever, det jag ger plus för är design och doft.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s