betyg 4

Stylingen går supersmidigt

recension naturlig hårstyling från mr bear family

Recension av Mr. Bear Family Pomade Matt Clay.

Mr. Bear Family borde knappast behöva någon närmare presentation vid det här laget. Sveriges första och (i mitt tycke) bästa skäggvårdsmärke har tagit ett steg till i utvecklingen och lanserat en serie produkter för huvudhåret. Serien kommer i den nya, fräscha doften ”Springwood” och den ligger naturligt i linje med klassiska Wood, Wilderness och Citrus. Det är en frisk och ren doft med tydliga toner av citrus, havtorn, vårblom och skog. Av företagets dofter är nog detta min favorit hittills.

recension naturlig hårstyling från mr bear family

Clay är inte den typen av produkt jag vanligen brukar använda i håret och jag hade förväntat mig ett helt annat resultat första gången jag använde det. Jag förväntade mig en produkt som skulle ge mitt huvud en matt och lite rufsig kalufs men det visade sig att det gick att få till ett alldeles utmärkt backslick, klassisk pompadour och sidbena med en smula mer naturlig textur. Jag tar nog en aning mer produkt i håret än vad gemene man och barberare gör och arbetar in det noggrant fråmåt, bakåt och åt sidorna innan jag borstar allt noggrant bakåt. Därefter kammar jag till frisyren som jag vill ha den. Både applicering och styling går supersmidigt. Håret får en aning mattare finish men inte alls sådär surfar/beach-matt som jag förväntat mig.

recension naturlig hårstyling från mr bear family

Doften är relativt stark och man anar den hela dagen. Eftersom jag verkligen gillar doften använder jag inga andra dofter de dagar jag kör med den här pomadan. Hållfastheten är bra och den är enkel att tvätta ur då den är vattenbaserad. Jag vet inte om Mr. Bear Family Pomade Matt Clay kommer att ersätta min andra favoriter i skåpet men den är ett schysst komplement de dagar man vill variera sig lite.

betyg 4,5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s