betyg 3

Dubbeldusch med kvalitet

Recension av disp for men Hair & Body Shampoo

Jag minns vilken sensation det var när dubbeldusch introducerades någon gång på 80-talet (det måste väl ha varit då?). En enda produkt för såväl hud som hår. Förvånande nog var det relativt få som hängde på detta påfund, det största som hänt i skönhetsvård sedan Kleopatra sov med guldmask.

Nåväl, dåtidens produkt som antagligen är densamma än idag (varför ändra på ett vinnande koncept), sög efter flitigt användande musten ur både hår och hud. När nu disp försöker sig på samma koncept 30 år senare är det inte samma nyhetens behag längre. Jag märker att jag är rätt skeptiskt inställd till produkten och låter den samla damm i hyllan ett tag innan jag motvilligt applicerar den i små klickar på hud och hår. Färgen, någon slags blandning av rosa och vinrött (jo, jag är färgblind så jag kan ha fel), gör mig bara ännu mer misstänksam.

recension duschkrämdisp for men Hair & Body Shampoo

Det känns lent, det luktar gott av ekologisk björk och någon alg som heter något långt och krångligt. Det ska inte innehålla några konstigheter alls så jag undrar vad den märkliga färgen kommer ifrån.

Jag vågar inte riktigt tro att det är sant, men känslan jag har är att disp äntligen lyckats göra en dubbeldusch som faktiskt fungerar. Den verkar vara skonsam för hyn och ger håret en fräsch lyster. Men trots det har jag svårt att komma över den traumatiska dubbelduschklådan som drabbade mig efter för mycket dubbelduschande på mellanstadiet. Och jag förblir skeptisk.

Nog för att vi är stressade, minst lika stressade som på 80-talet, men nog har vi väl tid att använda minst två produkter i duschen, en på huvudet och en på kroppen. Är det faktiskt inte just det som gör duschandet lite extra underhållande?  /TestPilot Jesper, 36 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s