betyg 5

Knäböj inför kungen av duschkrämer

Recension av Nõberu of Sweden Caring Body Wash Sandalwood

Nõberu of Sweden är Sveriges nya trendmärke som genom ett massivt marknadstryck på sociala medier numera är namnet på var mans läppar. Boråsföretaget har redan från start tydligt proklamerat att man inte bara vill sälja schyssta prylar – man vill förändra marknaden och hur vi ser på skönhetsprodukter. Nõberu of Swedens ambition är att deras produkter skall vara värdiga skrytplatsen i vilket badrum som helst och ha en självklar plats på hyllorna hos anrika varuhus världen över. År 2021 skall man vara det största heltäckande varumärket för manlig grooming. Nej, det är sannerligen inga blygsamma gossar vi har att göra med här, de har en vision och en dröm, en storslagen dröm om att göra skillnad och jag gillar kaxigheten. Jag älskar när man satsar allt på ett kort och bara kör. Jag approberar till och med slitna klyschor som när David utmanar Goliat eller hur man siktar mot stjärnorna och når trädtopparna för en sak är säker, gör man inget alls står man kvar på marken och stampar. Men ord är trots allt bara ord, frågan är hur marknadens kanske just nu hetaste gunstlingar står sig i den stenhårda konkurrensen. 

Mitt första möte med Nõberu of Sweden är ingenting annat än himmelskt. Jag har under en månads tid fått möjligheten att utvärdera en duschkräm som slår det mesta. Nõberu of Sweden Caring Body Wash Sandalwood är en naturlig gel fylld av härliga oljor som återfuktar huden på ett formidabelt vis och lämnar hela kroppen len och väldoftande. Den innehåller en förstklassig mix av olivolja, argan och jojoba och lämnar efter sig en något oväntad men likväl oslagbar doft av tuggummi och läder som sitter i långt efter avslutad behandling. Jag behöver knappast gå in på hur man använder en duschkräm men väl värt att nämna är hur vardagslyxig produkten känns med sin perfekt avvägda konsistens och vackra isblå nyans som snabbt och lätt arbetas upp till ett idealiskt lödder. 

Stilstudie i excellens

Skall man vara värdig skrytplatsen i badrummet och locka konsumenter i exklusiva varuhus krävs en estetik som är både elegant och funktionell och även här levererar Nõberu of Sweden. Flaskan är parant i sin enkelhet med en praktisk pump som ser till att doseringen går som smort och den smälter lätt in i de flesta miljöer. Färgkombinationen svart, vitt och guld borgar för exklusivitet, tidlöshet och ett Instagramvänligt motiv med många likes.

Nu kommer det förmodligen inte som en överraskning att jag ämnar slänga ut en fullpoängare till Nõberu of Sweden Caring Body Wash Sandalwood men den är sannerligen ytterst välförtjänt. Det här är utan utan tvekan mitt förstaval när det kommer till duschkrämer. Att det kommer nya utmanare till tronen kan man vara helt säker på men det blir en tuff batalj för en annan sak är också helt säker, Nõberu of Sweden är här för att stanna.

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s