betyg 4

Ett bra köp!

recension rakvård

Recension av Recipe for men Clear Shaving Gel.

Okej grabbar, tänkte testa mig på att recensera lite rakvård. Den här gången en rakgel från Recipe for men. För att göra denna recension rätt så måste jag först säga att jag har stora problem med att raka mig med hyvel då jag har extremt känslig hud på hakan. Så för mig  funkade den inte riktigt perfekt men nu vet ni varför.

recension rakvård

Men om man ska bortse från oss med känslig hud och fokusera mer på produkten själv så kan vi börja som vanligt med det yttre. Det är en röd tryckflaska och inte så mycket att hurra för men jag gillar ändå att den är så pass simpel i designen så det märks att dom lägger mera fokus på vad som är inuti flaskan. För att få ut gelen så trycker man på toppen så kommer det lugnt och sansat ut en strimma. Gelen är lätt att applicera och det är här den verkligen är unik då till skillnad från raklödder så löddrar den inte vilket att man ser mycket lättare vart håren är, men den är inte så osynlig så att man inte ser vart man applicerat den. Måste även säga att jag tycker den är lättare att applicera än lödder om man som jag har kanter att gå efter och inte vill ha lödder i hela ansiktet och likna Jultomten.

Doften är fräsch och en fin balans mellan menthol och citron. Den får även bladen att glida lätt och enkelt. Om vi ska prata om mitt problem om känslig hud så kommer den inte i närheten av vad en rakkräm gör, men jag måste säga att den ändå gör ett hyfsat bra jobb. Några sår får jag men betydligt mindre än med billigare varianter. Sen vet jag att det ligger mycket i vilken hyvel du har, och vill bara påpeka att jag har en Feather NEO hyvel så där ligger jag inte efter. Om ni är intresserade på den hyveln så finns länk här.

För att vara en gel så måste jag säga att Recipe for men Clear Shaving Gel är väldigt bra och för någon annan än jag med mindre känslig hud så kommer den absolut att fungera galant! Ett bra köp!

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s