Beard Brother

Det märks att det är hög klass på innehållet

recension skäggvård

Recension av Beard Brother Beard Oil – Orange & Red Chili.

Svenskt och 100% ekologiskt och flera spännande dofter. Beard Brother som grundades 2015 har verkligen ett bra koncept. Jag är nu inne på min tredje test av deras produkter och en tredje doft. Apelsin och röd chili.

Oljan kommer i den traditionella 30 ml glasflaskan med pipett. Det är den här typen jag gillar. Pipetten är dessutom spetsigare än andra jag tidigare testat och det funkar klockrent för mig som lägger några droppar på fingertopparna innan jag applicerar i mustaschen.

Oljan känns precis lagom fet och ger en fin glans. Inget att anmärka på alls. Det märks att det är hög klass på innehållet.

recension skäggvård

Doften är som sagt Apelsin och röd chili. Det är framförallt apelsinen som dominerar och den doftar otroligt friskt och gott. Precis som en färskpressad juice. Den röda chilin har jag svårare att uppfatta men den är säkert där nånstans och bidrar till helheten. I sommar har den här oljan varit flitigt använd. Riktigt trevlig sommardoft. Jag läste att fler unika dofter är i pipeline och att företaget även tar fram unika dofter för vissa VIP-kunder.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s