betyg 5

Världens bästa mustaschvax

recension dear barber moustache wax

Recension av Dear Barber Mustache Wax.

Jag tog beslutet för några månader sedan att raka av mig mustaschen. Jag var så rädd att jag skulle ånga mig och barnen här hemma påpekade att jag inte skulle se ut som ”pappa” längre. Men jag kände att tiden var inne att gå vidare och förnya sig lite. Barnen verkade inte bry sig nämnvärt efter att mustaschen rakats av och mina elever i skolan slutade kommentera den 10 ggr varje lektion vilket skänkte en viss studiero. Efter att ha mottagit ett argt meddelande från en man i Brasilien på Instagram om hur upprörd han var att jag inte längre hade en stor handlebar befäste mitt beslut ännu mer. Jag förlorade 10 vänner på Facebook och säkert 40-50 följare på Instagram efter detta. Men vad fäan?! Jag vill inte bara vara en ”mustasch” för folk. Jag är ju fortfarande jag, eller hur?

Nåväl. Jag tänkte ändå passa på att tala om vilket mustaschvax som jag har haft som favorit sedan många år. Det är många märken och varianter som testats genom åren men det är endast ETT märke som hållt måttet fullt ut för mig (även om jag initialt gav det ett medelbetyg första gången jag testade det. Jag insåg snabbt att detta var det perfekta mustaschvaxet för mig och att inget annat kom i närheten.) Jag har ju haft en väldigt lång, hårt stylad ”handlebar” med många, tätt sittande tjocka skäggstrån och det vax som varit min trogna vän är…

recension mustaschvax

Dear Barber Mustache Wax. Det doftar fantastiskt och har hållt varenda strå på plats i minst 3 dygn. Det var nämligen så att jag inte tvättade ur vaxet på tre dygn en gång och muschen höll sig 100% intakt under hela tiden.

Så, enligt mig är Dear Barber världens bästa mustaschvax, helt utan konkurrens.

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s