Bamboo Men

Skägget blir nästan FÖR mjukt…

Recension av Bamboo Men Conditioner & Shaving Cream.

Jag har fått äran att testa en produkt som heter Bamboo Men Conditioner & Shaving Cream. En trevlig produkt som jag länge funderat på att testa. Krämen lämpar sig både för rakning och skäggbalsam, den återfuktar huden och gör skägget riktigt mjukt.

resension skäggbalsam

Jag kommer inte sticka under stolen med att jag inte testat rak-egenskaperna. Jag är en av de där skäggmänniskorna som inte rakar sig, inte ens kanter eller halsen. Jag känner helt enkelt för att han en jäkla massa skägg överallt. Däremot så är jag kluven angående balsamfunktionen, men mer om det senare.

Bamboo Men Conditioner & Shaving Cream är fri från Parabener, Gluten, Natriumklorid och många andra kemikalier, vilket är mycket viktigt i dagens skäggsamhälle. Det dyker upp oljor, balms, schampoo och alla möjliga produkter hela tiden, men många gånger tänker inte tillverkarna på att vi faktiskt ska ha produkterna i ansiktet, och därav finns det alldeles för många som innehåller farliga eller ohälsosamma ämnen.

Något jag alltid kollar först med en ny produkt är doft, doften är otroligt viktig tycker jag, och i mitt fall hänger ofta ett köp på hur en produkt luktar. Just doften på denna produkt är riktigt behaglig, frisk och upplyftande. Det påminner om mint, eucalyptus, tea tree och träd. 

Jag gillar doften starkt, den är så frisk och mysig att man nästan vill äta den. Jag måste erkänna att jag ibland applicerade krämen 2-3 gånger under en och samma dusch, bara för doftens skull.

resension skäggbalsam

Det jag nu kommer säga och tycka är högst personligt, och kan uppfattas som lite konstigt. Men nackdelen med denna kräm, för MIG, är att skägget blir för mjukt. 

Ja, jag vet, det låter konstigt, men såhär resonerar jag….

Jag har ganska långt skägg, runt 20 cm, och när man har så långt skägg så händer det lätt att det står åt alla håll efter en dag, det blir rufsigt naturligt och ingen styrsel alls.

När jag använde denna kräm så vart mitt skägg så mjukt att inte ens min hårdaste balm kunde hålla styret en hel dag. Jag vet, det låter lite konstigt, och det är det kanske, men det är min smaksak och jag står för den. Skägget blir alltså mjukt, jättemjukt, och det är mysigt i sig, och det lämpar sig jättebra en kväll hemma framför soffan, med en partner som vill dra sina fingrar genom ditt skägg, mysa med det och älska det… Men ska du ut, göra saker och vara aktiv, då kan det vara skönt att skägget håller sig på sin plats.

Det gör lite ont i mig att jag ogillar mjukheten mitt skägg får, eftersom doften är fantastisk. Jag kan däremot tänka mig att det gör underverk om du har kortare, strävare och hårdare skägg än mig. Testa och se, det är en bra produkt som räcker väldigt länge. Och eftersom den även fungerar som rakkräm så får du 2 i 1 när du köper denna!

resension skäggbalsam

Mycket bra produkt, räcker länge och är väldigt dryg. Doftar fantastiskt och man känner sig fräsch långt efter duschen. Gör mitt skägg lite väl mjukt, vilket gör skägget ostyrigt och spretigt!

testpilotsrecension

+ Uppfriskande och spännande doft
+ Räcker länge

– Uppmanar till rakning då den kan användas som rakkräm
– Skägget blir nästan för mjukt och ostyrigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s