betyg 5

Världens bästa skäggolja!

recension hårolja skäggolja

Recension av Captain Fawcett Hair Elixir.

Capt. Fawcett har sedan dag ett varit ett av mina favoritmärken. Deras produkter och design håller absolut högsta klass. Märket är bara ett fåtal år gammalt men upplevs som om det funnits i 150 år minst.

Letar du efter den bästa skäggoljan som finns? Här är den! Ja, det står Hair Elixir på förpackningen men det är faktiskt en kombinationsprodukt som fungerar både som hår- och skäggolja. Omslagsflicka för denna produkt är Harnaam Kaur, en brittisk tjej som, tro det eller ej, har ett ståtligt helskägg! Jag lärde känns henne lite smått under 2016 års World Beard Day i Stockholm då vi båda var domare i Skägg-SM. Harnaam ville ha en produkt hon kunde använda både till huvudhåret och till sitt skägg och Capt. Fawcett tog fram denna olja i samarbete med henne.

captain fawcett hair elixir

Oljan kommer i en 100 ml plastflaska med vansinnigt snygg etikett i orientalisk design. Även kartongen flaskan ligger i är så snygg att jag hade svårt att göra mig av med den. Flaskan har spraypump och ett sprutt i handen är precis lagom för både mitt hår och mustasch.

Ingredienserna är väldigt annorlunda mot de flesta skäggoljor på marknaden. Vad sägs om oljor från sötmandel, tomatfrön, argan och broccolifrön? Doften utgörs av West Indian Bay Pimenta Racemosa, Svartpeppar, Klippros, cederträ, kanel, Vanilj och Lime. En klassisk Bay Rum med en liten annorlunda twist.

recension hårolja skäggolja

Oljan känns fantastisk att stryka genom håret efter tvätt. Jag har problem med tunna, torra strån fram i pannan (begynnande tunnhårighet då man närmar sig 40). Oljan hjälper verkligen till att återfukta håret och ge glans och lyster. Man får se upp med att inte ta för mycket för då kan det bli lite flottigt.

Även mustaschen mår prima med den här oljan. Den har nog aldrig mått så bra som nu när jag använder Capt. Fawcett Hair Elixir.

Priset är visserligen en smula högt men man får ju hela 100 ml och oljan är dessutom väldigt dryg.

Världens bästa skäggolja får såklart toppbetyg!

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s