betyg 4

Trendigt, nödvändigt eller gubbigt?

recension noberu shaving amber lime

Recension av Noberu After Shave Balm Amber-Lime.

För oss som rakar oss regelbundet är det ett känt faktum att huden alltför ofta tar stryk efter rakning. Ofta infinner sig den där olustiga känslan av irritationer på huden, små rakutslag, torr och kliande hud och inåt växande skäggstrån som kan ställa till med en hel del besvär. Det kan därför vara en god idé att se över hur du tar hand om huden vid rakning och se över om du behöver byta ut eller komplettera med hudvårdsprodukter för att kompensera huden efter hårdhänt behandling. Noberu of Sweden’s After Shave Balm är ett välkommet preparat för att undkomma hudbesvär och innehåller aktiva ämnen som lugnar, återfuktar och motverkar obehagliga överraskningar.

recension after shave balm

Direkt efter rakning appliceras krämen i ansiktet och smörjs sedan med fördel uppåt/utåt för att stimulera blodcirkulationen i huden. Krämen innehåller många välkända välgörande ämnen som tistelolja (lugnande och förebyggande), mandelolja (verkar avstressande) och även arganolja som återfuktar på djupet.  Esset i krämen är trollhasselextrakt som motverkar inåt växande hår och hudirritationer. Ett måste är väl också ett stänk av menthol som ger den där sköna, friska och kylande känslan och som dessutom renar porerna och verkar antiseptiskt.

Krämen är lätt att jobba med, doftar gott och ger huden en liten extra kick efter rakningen. En överraskande bra och användbar produkt för alla som vill ha det lilla extra. Ett extra plus i kanten för den goda doften!

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s