Övrigt

Tydlig eukalyptusdoft

recension rakkräm

Recension av Omega Shaving Cream.

Omega är ett italienskt märke som jag tidigare bara haft erfarenheter av genom deras rakborstar. Jag äger både en grävlingsborste och en vildsvinsborste med deras logo och jag är enormt nöjd med dessa.

recension rakkräm

Rakkrämen har jag varit sugen på att testa under en längre tid men det har inte blivit av förrän nu. Det är en klassiker som funnits med länge och jag har i princip bara hört gott om den. Det är ingen mirakelprodukt direkt utan snarare en omtyckt vardagskräm som är mycket vanlig i sydeuropa, Indien och arabvärlden.

recension rakkräm

Det som utmärker Omegas rakkräm är framförallt den tydliga och svala eukalyptusdoften. Den är väldigt lätt att löddra upp i en skål eller mugg och har en skön svalkande känsla mot huden. Den ger ett bra skydd och glid och en helt OK post-shave-känsla. Här slutar tyvärr fördelarna. Doften är lite för medicinsk i min näsa. Jag får lite sjukhusvibbar av den. Tuben är inte den vackraste man kan ha i badrumsskåpet heller. Om man jämför med Prorasos rakkräm med eukalyptus så är den mindre, dyrare och doftar sämre. Testa gärna om du är nyfiken på att jämföra för det är inget fel på den ur användningssynpunkt. Står du i valet och kvalet mellan denna och Proraso Refreshing & Toning så bör du välja den senare om du frågar mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s