betyg 4

Ger en extra stadga till skägget

recension skäggolja clubman

Recension av Clubman Beard Oil.

Ännu en skäggolja att sätta under lupp. Clubman Beard Oil är väldoftande och mycket trevlig att ha i skägget. Den innehåller en blandning av macademiaolja, maringaolja och kukui-nutolja som är mjukgörande för både skägget och skäggbotten.

Oljan kommer i en 30ml glasflaska med pipett för att underlätta dosering. Dock är denna olja mycket mer trögflytande än andra oljor jag testat och det gör att man får tänka sig för vid appliceringen. När man trycker på pipetten måste man vänta på att luftbubblan stiger upp innan man släpper taget om gummitutan för att inte dra in luften i röret igen istället för oljan.

skäggolja recension

Trögheten gör också att man får trycka ut oljan i omgångar medan den sakta rinner ner i glasröret. Detta är emellertid ett i-landsproblem då oljan helt klart är värd att vänta på. En flaska med pump hade kanske kunnat bättra på det redan höga betyget.

Doften sitter i förhållandevis bra och oljans tröghet gör mest att den ger en extra stadga till skägget vilket jag som har ett lite längre skägg verkligen uppskattar.

Jag ger Clubman Beard Oil 4,5 av 5 i betyg.

testpilotsrecension

1 svar »

  1. Hej! Jag håller inte alls med dig om att den här produkten är bra, jag har svårt att få denna att stanna eller öht fästa i skägget.

    Den känns väldigt len och go i händerna men när jag försöker massera in den så stannar den bara kvar på händerna helt enkelt.

    Upplever inte du att oljan gärna följer med ut ur flaskan när man tar ur pipetten? Den är något större än andra pipetter jag testat, vilket gör att lite av oljan rinner längs flaskan.

    Det jag tycker är bra med den däremot är att den inte luktar så mycket som vissa andra skäggoljor kan göra, vilket gör att man med lätthet kan bära en parfym, samt att doften inte krockar med andra dofter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s