betyg 4

Rakning med klass

recension noberu shaving amber lime

Recension av Noberu Shaving Cream Amber-Lime.

Det råder inga tvivel om att skäggtrenden hållit i sig och verkar vara här för att stanna. I stadig takt levereras nya trender kring den omdiskuterade ansiktsbehåringen och givetvis med ett entourage av produkter som ska underlätta, vårda och göra din rakupplevelse extra behaglig och effektiv. Det svenska märket Noberu of Sweden har gjort succé med sina snygga förpackningar och noggrant utvalda produkter och först ut i test kommer Noberu Shaving Cream.

recension rakkräm

För en novis inom barberarbranschen är det till en början lite ovant att använda rakkräm, men efter några användningar står det klart att det finns en rad fördelar med detta. Krämen har en svag, fräsch doft, är fast i konsistensen men löses upp lätt med lite varmt vatten. Gnuggas mellan händerna och appliceras sedan lätt över huden. Är du hemma i rakbranschen använder du givetvis rakborste för full effekt. Det fylliga löddret fungerar som en barriär och som ett skydd för huden och gör helt enkelt rakningen skönare. Använder man rakhyvel som jag, blir rakningen verkligen en skön upplevelse och resultatet mer än tillfredsställande.

Rakkrämen innehåller vårdande och skonsamma ingredienser och innehåller bland annat glycerin som möjliggör en säker, skön och nära rakning. Hundra milliliter väl investerade pengar.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s