betyg 4

Creamy Vanilla

Layrite Concentrated Beard Oil

Recension av Layrite Concentrated Beard Oil.

Den senaste tiden har jag provat på en väldigt intressant produkt, nämligen “Layrite Concentrated Beard Oil”. Denna så kallade koncentrerade olja utmärker sig med sin konsistens. Oljan kommer i en lite kontroversiell förpackning i form av en plasttub; vilket kan kännas billigt, men i detta fall blir det snyggt och praktiskt. Konsistensen av oljan är inte lika lös/“vattnig” som alla andra oljor; utan den är lite geléaktig. Konsistensen (då den är koncentrerad) och plasttuben gör så att det tar ett tag innan man pressar ut rätt mängd, men om man får till rätt mängd så kan oljan räcka rätt länge för ett medellångt skägg.

Layrite Concentrated Beard Oil

Efter lite uppvärmning i handflatan så löser oljan sig upp och känns då som en väldig tjock olja i konsistensen. Omedelbart efter uppvärmning så känner man en ljuvlig super söt vanilj doft, och doften sitter i hela dagen; dock är det nämnvärt att doften är väldigt starkt och kan kännas för starkt för vissa, men doften faller i min smak. Oljan i sig gör skägget super mjukt och lent och ger skägget lite lyster. Tack vare konsistensen så ger den även lite kontroll i skägget precis som ett balm.

Layrite Concentrated Beard Oil

Layrite Concentrated Beard Oil känns väldigt prisvärd och ligger bra till i pris jämfört med andra oljor på marknaden. Den är även praktiskt att ha med sig om man är på resande fot. Den söta doften är ett stort plus, men oljan brister att briljera i överlag. Därför får den en svag fyra från mig.

testpiloterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s