betyg 5

Por-lösning i dubbel bemärkelse

Recension av Dr Brandt Pores No More Poresolution

Åh, ansiktsvatten. Den friska fläkten i ens liv. Det är lite som att gå till en magisk brunn av bra ansiktsvatten och skrika när man fått något i hinken. ”ÅÅÅÅÅHHH äntligen! Rengör extra noga, exfoliera på djupet och förminska mina enorma porer!” och då gör vattnet det man bett det om.

Jag har länge velat prova ”Pores no more”-serien från Dr Brandt och nu har chansen kommit till mig. Jag vill ha ett komplett ansiktsvatten som är helt perfekt och som gjort av gudarna. Det skall inte lukta alkohol, det får inte torka ut, det skall förminska storleken på mina porer drastiskt och lämna mig med en matt och fräsch känsla som håller, och vad jag läst om Dr Brandt Pores No More Poresolution är produkten som skräddarsydd för mig. ”Designed in något läskigt laboratorium. Assembled for Patrick.”

dr_brandt_pores_no_more_poresolution

Poresolution (hihi så finurligt namn!) är faktiskt, enligt produktbeskrivningen, helt perfekt ansiktsvatten för mig. Som pubertal tonåring förändras mina hormoner snabbare än den globala ekonomin. Därmed har jag alltså en bråkig t-zon och något oljig till normal hy på andra områden i ansiktet. Ett ansiktsvatten som slätar ut hyn, kontrollerar sebumproduktionen, verkar antibakteriellt och som exfolierar på djupet så mina enorma porer i t-zonen kan lugna sig. ”Upp till bevis!” sade jag tvekandes. Jag har innan Poresolution provat Grease Relief Face Tonic från Ole Henriksen, med ett besviket flin. Den varken förminskade storleken på mina porer eller balanserade min sebumproduktion.

”Ok nu kör vi!” sade jag tyst till mig själv när jag tog en bomullsrondell och graciöst hällde ut Poresolution på den. Överraskad kände jag hur en oerhört fräsch känsla tog över mitt ansikte, utan att svida. Samtidigt som avsaknaden av en spritlukt lyste igenom kände jag en härlig doft av pepparmint som nådde mina näsborrar. Medan Grease Relief Face Tonic kändes något för stark för mitt ansikte när det åkte på som en kaskad av sprit, var Poresolution som en ninja och bara lämnade den fräscha känslan och omedelbart absorberades.

Flaskan, som rymmer 140 ml, är väldigt snyggt formgiven och ger ett lyxigt intryck så man kan ställa ut den långt fram i badrumsskåpet så alla kan se att man är rik. Det är hårdplast efter hårdplast men det är hårdplast av rang.

Den är slut nu efter runt 6 veckors konstant användning och mitt ansikte är nöjt och belåtet. Resultatet visar en jämnare och slätare yta, någon timmes extra matthet och något förminskade porer.

Ja, den kostar 390 kr för 140 ml och ja, andra märken har identiska ansiktsvatten för billigare peng. Men det har inte, för mig, funnits något som Poresolution. Så ge ditt ansikte till den snälla doktorn Dr Brandt så skall han hjälpa dig hitta rätt i fontänen av ansiktsvatten.

//Patrick, Testpilot 19 år

Svider inte.
Ingen lukt av alkohol.
Lämnar en fräsch känsla.
+ Absorberas snabbt.

groomingbetyg5

1 svar »

  1. Är det här något som hjälper mot att ta bort pormaskar? Om man har en ansiktstvätt + en fuktighetskräm, vad exakt ger denna för mervärde mer än minskade porer? Förebygger den finnar något?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s