betyg 3

Den är väldigt charmig ändå…

Recension av Stern mustaschhållare.

Nu mina vänner är det dags att ta mustaschen på riktigt stort allvar! Hur ofta har du inte vaknat på morgonen med en mustasch som ser ut som ett ”road kill”, omöjlig att väcka till liv? Vill man minimera fixet framför badrumsspegeln på morgonen så ska man nu införskaffa en hederlig gammal mustaschhållare!

recension mustaschhållare

Konstruktionen är enkel och genial. Konceptet är inte nytt. Denna lilla uppfinning har en historia som sträcker sig långt bak i tiden. Hercule Poirot – Agatha Christies mästerdetektiv använder ju en. Likt en dams BH lägger man den över mustaschen och fäster ändarna bakom huvudet när man kryper till sängs. Mustaschen ligger nu platt och skyddad hela natten – utan att bli bångstyrig. En lätt morgonstyling med lite vax och så är man igång igen – redo för att erövra ännu en dag.

recension mustaschhållare

Om det tyska företaget Stern finns inte mycket info att finna. Deras mustaschvax på tub har jag använt mig av från och till. Faktum är att det är det första vax jag testade. En klassisk kvalitetsprodukt som jag varmt rekommenderar! (en recension av den kommer senare!)

recension mustaschhållare

Mustaschhållaren är av god kvalitet men ganska obekväm att ha på sig. Jag hade den dessutom uppochner första natten. Den stora öppningen ska vara under näsan. Sömmen på kanten skaver en del undernäsan och banden känns lite tajta runt öronen. Jag hade lite svårt att somna med den. Min kära hustru tyckte inte heller att den var det sexigaste jag kunde ha på mig. Mustaschen höll sig däremot perfekt utan minsta fix dagen efter. Man kan till och med ha vaxet kvar under natten utan att kladda ner kudden.

recension mustaschhållare

Men allvarligt talat – man ser ganska fånig ut med en sådan här i ansiktet. (Vissa tycker nog att man ser fånig ut med en jättemustasch också, men det skiter jag i.) Köp en om du måste hålla din stylade mustasch intakt under natten eller som en kul present till en mustaschprydd vän!

Den funkar men är obekväm. Betyget blir godkänd. 3 av 5.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s