betyg 2

För kortare skägg

recension skäggvård

Recension av Recipe for men Ultra Soft Beard Balm.

Recipe for men har flertalet produkter i sitt sortiment, ett utav de är deras Ultra Soft Beard Balm. Denna produkt är i mina ögon en lite annorlunda produkt, då den heter balm, men är inget balm i klassisk mening. Det står visserligen på burken vad för egenskaper den har, (softens, smoothens, nourishes, adds shine, detangles and relieves itching; ”hold 5/10” och ”shine 6/10”). Dock funkade denna produkt inte för mig när jag hade långt skägg, men efter ned trimning av skägget till kortast möjliga inom ramen av fullbeard så funkade denna produkt bättre. Vilket leder till att denna produkt egentligen inte är ett riktigt balm, och att den även funkar bättre för personer som antingen precis börjat odla skägg eller som har kort skägg.

recension skäggvård

Balmen kommer i en smått tråkig röd plastburk på 80 ml. Balmen har enligt mitt tycke för mjuk konsistens och som tidigare nämnt ger den varken någon styling eller stadga. Den lämnar även en torr och spretig känsla efteråt. Dock så doftar balmen precis samma som Recipe for mens Beard Shampoo & Conditioner, alltså sött och gott och påminner om isglassen Twister. Det finns visserligen bättre produkter i samma prisklass men den är värd att testa då den inte är så dyr. Balmen funkar även som en ”light” hold hair cream på medellångt hår.

recension skäggvård

Jag tycker att denna produkt är anpassad för någon som precis börjat odla skägg och tycker därför att en gent som precis börjat odla skägg kan ge ett mer rättvist betyg för denna produkt. Denna balm faller kort i många kategorier därför får den en stark tvåa från mig i betyg.

recension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s