4VOO

Ett piggt 2018

Recension av 4VOO Rejuvenating Under Eye Gel

Då var vi två månader in på det nya året och nyårslöftena har redan fallerat. Man skall sluta röka, börja träna, bli snäll, jobba hårdare, bara äta nyttigt, sova mer och så vidare. Löften som låter ack så enkla när man står där vid midnatt, lätt berusad och skålar i bubbel men redan nu, har förmodligen många av oss insett att man möjligen har tagit sig vatten över huvudet, igen. Jag har själv redan slutat att gå till gymmet och ramlat in på Donken när hungern trängt sig på. Men varför gå så hårt ut varje år? Jag borde börjat enkelt istället. Små steg leder till framgång, det är sen gammalt.
Börja med att lova dig själv att du skall använda 4VOO Rejuvenating Under Eye Gel varje dag i veckan. Det är enkelt och resultatet kommer snabbt. När du ser vad en bra hudvårdsprodukt kan göra är det bara att ge sig på nästa steg.

4VOO Rejuvenating Under Eye Gel är nämligen en helt otrolig produkt, bland det bästa jag provat till och med. Den reducerar rynkor, bygger upp nytt, bromsar ålderstecken, återfuktar och plockar effektivt bort trötthetstecken.

Det här är en lyxig kletig cocktail av pure awesomeness, bestående av välgörande syror (ja ja, jag vet att det låter farligt) och vitaminer men framför allt peptider. Och inte vilka peptider som helst, vi snackar Palmitoyl Pentapeptid-3, svindyr anti-rynk-mirakel-ingrediens. Givetvis är den också helt utan parabener, sulfater och annat skräp. Så hur funkar det då? Jo, man smetar ut en modest mängd, en knappnålshuvudsstor klick på rengjord hud under ögonen och låter härligheten torka. Jobba utifrån och in, undvik tårkanalen. Skillnaden i textur, mjukhet och lyster är inget annat än slående. Vissa morgnar när man är så trött att man är på väg att däcka kan 4VOO Rejuvenating Under Eye Gel ändå få en att se pigg ut.

Det handlar alltså om att eliminera ringar, små rynkor och återfukta torr hud. Om du är ung och helt saknar allt vad ålderstecken heter är det ingen större idé att lägga pengarna på den här rackaren, för pengar kostar det, närmare bestämt 795 riksdaler. För oss som varit med ett tag är det ren magi. Jag har provat många ögonkrämer genom åren och 4VOO Rejuvenating Under Eye Gel, som jag nu har använt sedan december förra året är en av de allra bästa i mitt tycke. Visst saknar jag den där åtstramande känslan som är så go och doften är väl inte fantastisk men det spelar faktiskt ingen större roll i detta fallet, inte när produkten är så galet bra. Och dessutom efter bara ett kortvarigt användande. Dryg och effektiv doseringspip hjälper också till när fullpoängaren skall delas ut. För så blir det givetvis.

bäst i test

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s