betyg 2

Skonsamt schampo men ingen favorit

recension djuprengörande schampo

Recension av The Dude Detox Shampoo.

Detox Shampoo från The Dude är ett djuprengörande schampo som tvättar rent både hår och skalp och som man kan använda dagligen.

Jag skulle rekommendera alla killar att ha ett djuprengörande schampo hemma. Män tenderar till att använda lite tyngre och hårdare hårprodukter och för att få tillbaka spänsten och volymen i håret är det viktigt att håret inte tyngs ner av alla restprodukter som ett vanligt schampoo inte lyckas tvätta bort.

Tyvärr skulle jag kanske inte rekommendera The Dude Detox Shampoo för detta ändamål. Det finns bättre djuprengörande schampon. Visserligen kanske de inte kan användas varje dag men å andra sidan är det inget som är nödvändigt.

recension schampoSpänsten och den silkestudsande känslan uteblir med det här schampot och håret känns lite livlöst och blir lite frasigt. Det finns självklart värre schampon men det är inget svårt att hitta ett som gör håret lite… trevligare.

Däremot känns The Dude Detox Shampoo riktigt skonsamt och milt, inte minst mot hårbotten, vilket inte är dåligt trots sin djuprengörande effekt. Man gillar flaskan och schampot löddrar bra. Doften är helt anonym, vilket enligt mig är en bra sak.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s