Antiga Barbearia

Jag är helt såld på denna tvål!

recension tvål

Recension av Antiga Barbearia Ribeira do Porto Soap.

Detta kanske blir min kortaste recension någonsin men jag har inte så värst mycket att säga om denna kroppstvål från Antiga Barbearia de Bairro. Företaget är lite som Portugals motsvarighet till italienska Proraso. Båda värnar om traditionella produkter och har funnits i branschen större delen av förra seklet.

recension tvål

Enkelt kan man säga att A.B.d.B har två linjer i sitt sortiment, den gröna och den gula. Den här tvålen ingår i den gula serien och har en helt gudomlig syrlig doft av apelsin, bergamott, jasmin, magnolia cederträ och mysk. Jag är helt såld på denna tvål! Det är få saker man ser fram emot mer efter en dag på stranden än till att komma hem och duscha av sig med den här tvålen, hälla upp något kallt och friskt i glaset och sätta sig i skuggan.

recension tvål

Inte nog med att den doftar som Guds änglars egna apelsinlund, den tvättar rent också! Huden känns inte torr efteråt och doften sitter kvar en god stund efteråt. Billig är den också med tanke på hur länge en sån här hård duschtvål räcker. 150 g tvål inslagen i vackert papper. Tvålen finns även i 350 g på rep om man föredrar det.

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s