parfymer

Tidlös nykomling

recension herrparfym

Recension av Percy Nobleman Edt.

Efter att ha etablerat sig på marknaden med en rad omtyckta produkter för rakning och hudvård lanseras 2017 en egen herrdoft på samma tema från märket Percy Nobleman. I en enkel men exklusiv förpackning har man fortsatt på den inslagna vägen med en citrusfrisk och kryddig herrdoft som definitivt kan bli en succé för de som fastnat för Percy Nobleman’s koncept.

I de noter som först tar ton hittar vi uppfriskande och fräsch citrus från melon, bergamott och äpple, vilket är en riktigt bra start. Som stor fantast av just citrusdofter hade jag kunnat nöja mig där. Längre in i doften känns mellannoterna som domineras av patchouli, grapefrukt och svartpeppar, vilket ger doften mer djup och balanserar citrustonerna på bästa sätt. Som avslutning tillkommer basnoterna, som stannar lite längre på huden – mysk, amber, vanilj och tobak som rundar av och ger helheten en varmare och blommigare ton, vilket visar sig vara en riktigt bra idé då alla tonerna harmonierar mycket bra med varandra.

doftrecension testpiloternaResultatet av väl avvägda inslag av både frukt, kryddor och blommor ger en rik och ganska kraftfull doft men som kan behöva bättras på då den dunstar relativt snabbt från huden. I övrigt tycker jag att det är en användbar och tillgänglig doft som fungerar i alla lägen för de som vill dofta gott utan att sticka ut alltför mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s