betyg 4

Guld för er med kortare hår än 10 cm

recension uppercut deluxe featherweight

Recension av Uppercut Deluxe Featherweight.

Hej allihopa! Har varit dåligt med recensioner nu på sistone men är nu tillbaka med några nya ess i bakfickan. Idag ska vi ta en titt på ett märke som jag inte recenserat innan, nämligen Uppercut Deluxe. Uppercut är grundat av två män vid namn Luke Newman och Steve Purcell, vars hobbys vart att åka skateboard, surfa och driva sin barbershop.

recension uppercut deluxe featherweight

Just i denna recension ska vi ta en närmare titt på Featherweight som är ett vattenbaserat vax som är lätt och inte tynger ner håret. På burken själv så står det att den passar bäst till messy looks och mycket textur, vilket jag håller med om, just nu har jag i längsta lagret för en sådan här produkt. Så med andra ord så är den guld för er med kortare hår än 10 cm på ett ungefär.

Burken är gjord av aluminium och har en schysst look. Enkelt skruvlock som inte klibbar fast. När man öppnar locket möts man av en doft av lemon curd vilket påminner extremt mycket om FOX kola godis. Nu är det ju upp till var och en om man gillar söta dofter på vax men jag själv gillar det!

recension uppercut deluxe featherweight

Produkten har bra stadga och håller hela dagen och även lätt att fixa till under dagen. Även bra om man vill piffa till det lite innan man ska ut på krogen till exempel. Om jag ska nämna något negativt så måste det vara konsistensen. Som jag nämnde innan det med FOX kola så kan ni tänka er att man smällt ett par sådana i mikron och sen smetat in det i händerna. Hade hellre haft en lite mera fast konsistens på vaxet. Men den är ändå hyfsat lätt att tvätta ur just på grund av att den är vattenbaserad. Men tänk bara på att när man har en vattenbaserad produkt så måste både håret och händerna vara snustorra för att vaxet ska få maximal funktion.

Enligt mig en generellt bra produkt och hade konsistensen varit bättre hade det blivit en femma!

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s