betyg 5

Imponerande topprodukt från Murad

Recension av Murad Redness Therapy Soothing Gel Cleanser.

Egentligen ska det väl inte vara särskilt svårt att hitta en bra och lättanvänd produkt för att göra rent ansiktet men i djungeln av ansiktsrengöring tycker jag att man ofta hamnar fel och produkterna blir stående i badrumsskåpet. Har man dessutom som jag känslig hy som lätt blir röd och irriterad är det ännu viktigare med en produkt som verkligen fungerar fullt ut.

recension rengöring känslig hud

Från ett av mina favoritmärken Murad har jag nu testat Soothing Gel Cleanser och redan från start infriades mina förväntningar. En enkel och svagt doftande gel som med lite ljummet vatten morgon och kväll både rengör på djupet, lugnar, dämpar hudrodnad och irritation och tillför den känsliga huden antioxidanter från granatäpple, återfuktar ordentligt med hjälp av gojibär och dessutom en dos K-vitamin och pepparmintsblad som ger en svalkande känsla.

Att förpackningen dessutom är ordentligt tilltagen och innehållet oerhört drygt ger Murad några extra plus i kanten. I det här fallet kan konsten att få ett rent och fräscht ansikte knappast bli enklare.

bäst i test

+ lättanvänd och neutral doft

+ rengör effektivt

+ dryg

+ mycket överkomligt pris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s