betyg 3

Återfuktar huden och gör den mindre irriterad

Recension av Reuzel Baume A Barbe Beard Balm.

Den har en förpackning som jag verkligen uppskattar då den är smidig att ha med i fickan, inte för stor inte för liten. Sedan är utseendet på burken tilltalande för mig, en kapten på dom sju haven eller sjörövare som letar skatter i Söderhavet. 

Jag har testat lite olika sätt att använda denna produkt på, och det som funkar bäst för mig är ett lättfuktigt skägg efter duschen. Gröp ur lite balm med tumnagel och fördela upp jämnt emellan händerna och sedan massera in i skägget och även huden. 

Min upplevelse är att jag har torr hud, så denna funkar perfekt för mig då den återfuktar huden och gör mig mindre irriterad.


Reuzel beard balm har inte stadgan av ett vax, men den håller ändå ihop skägget bra vill man ha mer styling släng i lite vax för att öka på stadgan.

Jag upplever även produkten sitter i länge under dagen, samt skyddar så att skägget inte torkar ut. Mitt jobb innebär att skägget utsätts för fuktiga miljöer, och där luften går från kallt till varmt snabbt, men skägget känns återfuktad och mjukt även under en arbetsdag.

Denna balm beskrivs dofta rosmarin och blommor men jag tycker mer att den doftar bivax och sheasmör mer, så det avsaknades doft i produkten.

Denna produkt får 3 balms av 5 av mig. Den hade fått lite högre om den hade haft mer doft och inte bara bivax/sheasmör, annars uppskattade jag smidigheten av burkens format samt att den gör skägget återfuktat och följesamt.

Recensionen är skriven av Christoffer Larsson.
https://testpiloterna.wordpress.com/2020/06/02/detta-ar-vara-nya-testpiloter/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s