Beardilizer

Jag gillar doften skarpt

recension skäggschampo

Recension av Beardilizer Beard Wash.

Jag har under en tid testat Beardilizer Beard Wash vilket är ett skäggschampo som man kanske hör på namnet. Det är ett milt schampo som säger sig ta bort bakterier och innehålla en återfuktande formula som ska göra skägget mjukt och fluffigt, motverka klåda och irritation. Innehåller även E och B vitaminer samt Alovera. Produkten är tillverkad i ett labb i Frankrike.

Att hitta ett bra skäggsshampo kan ibland vara väldigt svårt, vissa schampon gör skägget mjukt men att man får en torr skäggbotten, vissa passar inte lukten för men gör underverk för skägget osv. Jag har testat ovan nämna produkt under ca en månads tid och är hyffsat nöjd. Beardilizer Beard Wash är lätt att schamponera in och man får upp ett bra lödder, lukten är fräsch och man får en liten utomlands känsla, doften påminner väldigt mycket om Beardilizers beard conditioner men kan tyvärr inte komma fram till vad den luktar men jag gillar doften skarpt.

recension skäggschampo

Förpackningen påminner om en hårstylingprodukt, en tub som är lätt att öppna och få ut önskad mängd, kan bli lite hal i duschen. Jag gjorde så att jag tog ungefär en fem kronas storlek i handflatan och masserade in i skägget, nacke och ansikte, skägget blir genast mjukare och man känner den fräscha doften, det negativa för mig är att klådan i skägget kommer tillbaka väldigt snabbt trots hjälp av oljor. Detta upplever jag inte med t.ex Beard Junks Beard Wash eller Mr Bear Familys Beard Wash.

recension skäggschampo

Beardilizer Beard Wash är en 150ml tub och kostar 199kr vilket för mig är ett rimligt pris, har testat detta i ca en månad och jag har halva tuben kvar, skägget känns mjukt och skönt men för mig så är klådan en dealbreaker men detta är jag och alla är vi olika.

Jag ger denna produkt 3/5 i betyg pga klådan, men vill ge ett plus för hur det får skägget att kännas och doften är otroligt god.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s