betyg 3

För en bångstyrig frisyr

recension matt pomada

Recension av Reuzel Extreme Hold Matte Pomade.

Reuzel och Schorem Barbers från Holland har väl nått en smått legendarisk status vid det här laget. De gjorde sig berömda för sina extremt välklippta pompadourös och klassiska herrfrisyrer. Rockabillies, punkare, retro-entusiaster och hipsters vallfärdar från när och fjärran för att få ta plats i deras barberarstolar och få ”rätt” frisyr.

recension hårstyling

Reuzel’s produkter har aldrig gjort mig besviken. De har något för alla. Pomador i alla tänkbara styrkor, både olje- och vattenbaserade. Extreme Hold Matte Pomade är vanligtvis inte den typen jag brukar använda då jag föredrar pomador med lite mer glans. Den här produkten riktar sig även lite mer till dem som vill ha en lite mer luftig och bångstyrig frisyr. Jag tycker ändå att den gör min typ av frisyr väldigt bra. Hållfastheten är dock inte ”extreme” direkt då vissa strån tenderade att spreta lite efter ett par timmar. Den är väldigt lättapplicerad i både torrt och lätt fuktigt hår och håller ändå frisyren väldigt bra. Då den är vattenbaserad sköljs den bara ur på kvällen utan att man behöver använda mer än varmt vatten.

Den doftar riktigt gott också. Om du gillar matta pomador är den en höjdare. Jag gillar även att de erbjuder olika storlekar på sina burkar så att man kan köpa små burkar och testa sig fram till man hittar sin favorit.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s