betyg 5

Full pott till Dapper Dan!

dapper dan pomade

Recension av Dapper Dan Deluxe Pomade.

Jag har genom åren testat ett flertal pomador, både oljebaserade och vattenbaserade, och använder nästan bara den senare då du lätt kan skölja ur produkten utan att behöva specialschampon.

Dapper Dan’s pomada kommer i en ganska enkel metallburk men som har ett ruskigt snyggt och slitet retro/vintage tryck på hela burken. Locket skruvas av och på och jag har vid något tillfälle upplevt detta som att den inte riktigt fäster.

recension dapper dan

Jag har uteslutande använt denna i lätt fuktat hår och den är dryg, lättarbetad och formar håret utan att tynga ner, den har även en medium-glans som jag tycker är riktigt snyggt i dagsljus men kunde ha varit något starkare på kvällen. Doften är fruktig och väldigt stark, den luktar gott men något för mycket vilket kan vara ett problem om man har andra dofter på sig, men jag gillar den och har faktiskt hoppat över andra dofter dagtid då denna använts.

Detta är en topp-pomada som jag rekommenderar starkt till den som vill ha en skönt retro frisyr eller ett bra backslick. Full pott till Dapper Dan!

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s