betyg 4

Styling med monsteregenskaper

Recension av Uppercut Deluxe Monster Hold

Frankensteins monster ser nästan oförskämt nöjt ut på den lilla plåtburken och jag funderar på vad han har att le åt egentligen. Alla som läst Mary Shellys roman eller sett Boris Karloff på vita duken vet att monstret är övergivet och ensamt får ta sig fram i en värld där människor flyr fyllda av fasa vid varje försök till kontakt. Men så ser jag den, frippan. Det är klart att han är nöjd med den där ståtliga pompadouren på hjässan, good for you Sir. Det är dock ingen enkel uppgift att få en sådan hårman att hålla stadgan en hel dag fylld med kyla och värme, mörker och ljus, is, vind, sol och vatten men det finns en produkt som fixar biffen.

Uppercut Deluxe Monster Hold är precis som namnet antyder, en stylingprodukt med monsteregenskaper men det kommer med ett pris och då syftar jag inte på inköpskostnaden, den är ytterst modest. Däremot får man som användare räkna med en rejäl kamp i duschen för att få bort alla spår av monstermys, det här är nämligen en riktigt kletig historia. Lika resistent som Uppercut Deluxe Monster Hold är mot vädrets makter, lika resistent är den mot vatten och shampoo. Huruvida det är värt det eller inte får man själv avgöra men jag är alltid lite skeptisk mot stylingprodukter som inte kan sköljas ur snabbt och enkelt. Jag är helt enkelt lite nojig av mig och tror att det kan vara skadligt för håret i längden men det kan givetvis lika gärna vara ren inbillning. Jag har inga vetenskapliga eller medicinska studier att luta mig mot här. Anywho, har du ett behov av att cementera din frisyr, look no further. Uppercut Deluxe Monster Hold är, om inte den hårdaste stylingprodukten på marknaden, så åtminstone en av dem.

Jobba upp en liten klick pomada mellan handflatorna och var noga att sprida ut produkten jämnt över båda händerna innan den appliceras i nyduschat torrt hår. Dra sedan fingrarna genom håret och fördela krämen. Nu kan du styla som du vill men glöm inte att lagt vax ligger. När du väl har hittat en lämplig frisyr kommer den att hålla i dagar. Uppercut Deluxe Monster Hold är en oljebaserad pomada med medium shine och strong hold (surprise) och den är som sagt vattenresistent, på gott och ont. Jag har redan varit inne på utmaningarna men det finns en uppsida också. Du kan utan problem svettas som en gris på gymmet utan att tappa ditt swag. Doften är överraskande diskret med en hint av citron så den krockar inte med dina övriga groomingprylar.

Allt som allt är det här riktigt bra skit. Uppercut Deluxe Monster Hold når inte toppbetyg men landar ändå på en stabil fyra för sin styrka, kontroll, fräscha finish och diskreta doft. Produkten passar inte alla men har du letat förgäves efter en best, ett vidunder och en demon för håret är det bara att plocka upp monstret.

testpilotsrecension

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s