betyg 3

Utmaningen är att den stelnar direkt

Nõberu of Sweden Hair Sculpting Gel

Recension av Nõberu of Sweden Hair Sculpting Gel.

Ojoj, hur ska jag kunna ge en rättvis recension av Nõberu of Sweden Hair Sculpting Gel när jag såå hatar den här burken? Ok, vi tar det från början.

Jag har ganska svårt att förstå mig på den här produkten faktiskt, men jag med mitt tunna medelålders hår är kanske inte riktigt målgruppen för det här klistret. För det är precis så det känns att stajla sitt hår med Hair Sculpting Gel, som att kleta in håret i klister. Utmaningen med den här hårprodukten är att den stelnar i princip direkt. Så man har kanske nån sekund på sig att få håret som man vill ha det och sen blir det tvärstopp, det här gäller även (i lite mindre utsträckning) om man stajlar i blött hår vilket jag inte fattar hur den lyckas med. Dessutom sköljs den inte enkelt av med vatten. Inte ens mina händer går safe, vill jag få bort gelen från mina händer behöver jag tvåla in dem två ggr.

För att jag i överhuvudtaget ska kunna använda produkten så stajlar jag i blött hår och fönar torrt. Eller så använder jag produkten i torrt hår när jag nästan är färdigstajlad med t.ex. American Crew Grooming Spray. Då kan man använda Nõberu för att fixera vissa delar av håret. T.ex lite extra klet på min lugg som har en tendens att falla ner över ansiktet annars.

Resultatet och looken är inte så fel dock, man får en modern glans och klistret gör ju faktiskt att håret studsar tillbaka på plats trots tvära huvudkast på disco-golvet. Inte illa eftersom håret ändå är livfullt och har kvar sin studs.

Nõberu of Sweden Hair Sculpting Gel

Men så var det det här med burken. Det är exakt samma burk som Percy Nobleman Matt Paste som i sig egentligen är en ganska trevlig och behändig stålburk. Så normalt sätt borde det inte vara något problem. Förutom att när jag fått Sculpting gel via posten så hade innehållet runnit upp mot locket, så en liten liten mängd sculpting gel hade hamnat i gängorna på burken.

Om jag inte varit tydlig med det innan så vill jag bara säga det igen. Nõberu Hair Sculpting Gel är som klister!! Det här gjorde att jag inte fick upp locket vissa mornar och även om jag försökte tvätta rent så fick jag inte bort allt (pga just d, klister!) och locket fastnade gång på gång så jag blev alldeles svettig av att försöka öppna den vissa sommarmornar. Jag är ingen morgonmänniska men det här förstörde faktiskt en hel del av mina mornar. Det låter som ett skämt att klaga på detta men är man oförsiktig kan jag lova att locket fastnar och du kommer komma till jobbet tjurandes.

Jag skulle som sagt inte rekommendera denna för oss med lite tunnare hår utan man måste nog ha en rejäl kalufs för att den här ska kännas bra. Men looken blir ändå riktigt ok och den doftar fantastiskt gott av Amber-Lime.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s