betyg 3

Vill gärna ha lite mer stadga

recension hårvax

Recension av Uppercut Deluxe Monster Hold.

Denna gången är jag tillbaka med en ny recension på en stylingprodukt från Uppercut Deluxe vid namn Monster Hold! Om vi börjar som vanligt med utsidan så tycker jag personligen att det är ett väldigt snyggt utseende med Frankenstein på locket med Uppercuts logga. Det enda jag kan tycka lite mindre om är att det är ganska rörigt runt om burken med olika beskrivningar och hur man ska applicera det, blir lätt att man förvirrar den från andra produkter från samma märke då dom inte håller sig till samma mönster på burkarna. Kanske låter lite petig men det är min första tanke när jag ser burken.

recension hårstyling

När vi öppnar den så möts vi av en väldig god doft med svagt inslag av sötma vilket jag personligen gillar. Färgen är dess like till margarin eller smör och den är lite prickig. Vet inte om det bara vart min som var så eller om det ska vara så. Även på denna produkt kommer ett litet lock mellan det riktiga locket och själva vaxet. Ett tips är att ha kvar det då det hjälper till att bevara fukten i vaxet och förhindra att vaxet fastnar i gängorna på skruvlocket.

testpiloterna hårvax

På burken så står det att man ska applicera en liten klick i torrt hår så det första jag gjorde när jag kom ur duschen var att föna håret torrt för bästa effekt. Lite smått problem när jag skulle skopa upp en klick då vaxet är relativt hårt. Fördelningen i händerna gick hyfsat bra, det var inte superlätt men inte svårt heller. Det var dock lite för greasy för min smak. Jag fördelade det jämt över hela håret och finjusterade några strån innan jag kände mig klar. Den flottiga känslan var fortfarande kvar ett tag men efter ca 10 min så är den nästa helt borta.

En negativ sak är dock att det inte var någon särskilt bra stadga vilket jag nästan krävde när den heter Monster Hold och att det står “Brutal Staying Power” på burken. Så att avsluta med hårspray är nästan ett måste om du tänker ha håret ståendes i längre än 20 min eller om någon får för sig att blåsa på det. Men överlag en hyfsad produkt men inget som sticker ut. Hade gärna sett mer stadga och lite torrare i formeln för då hade den kunnat bli en 5:a men idag får den nöja sig med 3.5

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s