betyg 4

Lagom med alkohol

Recension av Reuzel After Shave.

Ett nytt märke för mig är det holländska Reuzel som har ett komplett sortiment av barberarprodukter att erbjuda. Jag har nu fått chansen ett bli bekant med dessa och först ut är en after-shave.

recension after shave tonic

Jag rakar mig ett par gånger i veckan och har provat det mesta inom rakning, både manuell och med maskin, det jag, oavsett metod, alltid ser till är att vårda huden efter rakning. Huden är känsligare efter rakningen och därför behövs något som lugnar och har man fått små sår något som även desinficerar. En bra after-shave skall göra just detta och det gör Reuzel After Shave riktigt bra.

Den innehåller lagom med alkohol vilket man märker då det svider lite lätt när man smörjer in den i ansiktet, lukten är lätt behaglig med citrustoner, trollhassel, nässla, och rosmarin som lugnar och lämnar efter sig en sval och mjuk hudtextur som man sedan kan följa upp med en fuktkräm.

Flaskan är snygg och lätt humoristisk med bilden på en giljotin… men tyvärr är den av plast, vilket iallafall jag, ser som ett minus men hjälper nog till att hålla nere priset som är riktigt bra så det blir en fyra för denna och jag ser fram emot att få prova andra av Reuzels prylar.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s