betyg 5

Henriksen triumferar

Recension av Ole Henriksen Truth Reveal Super Creme SPF15.

Det är alltid lite svårt att motstå de höga förväntningarna som kommer med att testa hudvårdsprodukter från Ole Henriksen och det kan inte bara vara en tillfällighet att han rönt enorma framgångar genom åren.

recension anti age naturlig hudvård

Efter en varm och solig sommar har åtminstone min hud blivit en aning stukad och behöver alltid en rejäl kickstart inför hösten men ordentligt med fukt, skydd och återuppbyggande komponenter som man kan önska av en bra dagkräm. I sin klassiska förpackning testar jag den här gången Truth Reveal Super Creme och här finns verkligen lite kvar att önska. Krämen är en aning lös i konsistensen, doftar svagt av citrus och redan efter några dagars användning känns det att den här produkten verkligen gör sitt jobb. Krämen är lätt att applicera och kan upplevas som lite fet i början men tas upp av huden snabbt.

Truth Reveal Super Creme kan, till skillnad från så många andra produkter på marknaden, leva upp till sitt namn då den är superkoncentrerad och arbetar med huden på djupet. Med sina intensivt återfuktande egenskaper är den en hudkräm med ett ordentligt försprång och är definitivt en av mina storfavoriter så här långt. Krämen har även egenskaper som hjälper till att jämna ut pigment i ansiktet, ger fasthet, ett gott skydd mot fria radikaler och har SPF 15 som ger ett visst skydd mot sensommarsolen. Det kan inte bli något annat än absolut högsta betyg!

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s