betyg 2

Inte för seriös styling

recension mustaschvaxRecension av Neville Moustache Wax.

Neville är ett engelskt företag som siktat in sig på gammeldags groomingprodukter. Produkter inom hudvård, rakning, skägg- och mustasch finns i sortimentet. Enkla och naturliga ingredienser med smakfulla förpackningar. Företaget har även en hel del snygga accessoarer som mössor, halsdukar, iPad-fodral, neccesärer mm. Riktigt trevligt!

Mustaschvaxet kommer i en lite glasburk med skruvlock. Ingredienslistan är kort, bivax och hampafröolja. Inget mer. Ingen doft förutom den naturliga från bivaxet. Ett doftfritt mustaschvax var jag verkligen intresserad av att ha i samlingen. Vissa dagar vill man helt enkelt känna naturens dofter.

recension mustaschvax

Tyvärr håller inte vaxet måttet – i alla fall inte för mig. Det är alldeles för oklibbigt för att hålla alla strån på plats. Tar man mer vax för att råda bot på detta blir det bara grötigt. Det känns som om Nevilles vax är ännu ett i raden av alla vax som poppar upp på marknaden allt eftersom mustaschtrenden ökar. Dom slänger ihop nått för att ha ett vax i sortimentet men som i slutändan inte funkar särskilt bra. Vaxet duger kanske gott till den som vill ha något relativt billigt och enkelt men för seriös styling funkar det inte alls bra.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s