betyg 5

Mjukgörare i toppklass!

recension ren hudvård

Recension av REN Vita Mineral Emollient Rescue Cream.

Vårvinter är för mig en knepig period när det gäller hudvård och det är ibland svårt att hitta de riktigt effektiva och bra produkterna för ansiktet när vi går från vinterkyla till aprilväder, som ju både kan vara varmt, blött och kallt. Jag har tidigare testat några produkter från REN och emellanåt varit måttligt entusiastisk. Tills nu. I hudvårdsserien finns nämligen en minst sagt förnämlig hudkräm, Emollient Rescue Cream, som kan vara den mest återfuktande och mjukgörande produkten jag hittills har testat.

Den oansenliga förpackningen liknar mer en solskyddsprodukt till utseendet, men är den perfekta förpackningen eftersom den tål hur mycket stryk som helst från den mindre ordentlige användaren. Men det är ju förstås innehållet som är det mest intressanta. Krämen kan användas som en multikräm, alltså till det mesta som ansikte, torra fötter, armbågar, nariga händer och så vidare men har för min del varit räddaren i nöden de senaste veckorna.

recension hudvård

Fullmatad men välgörande, återuppbyggande och skyddande ingredienser som fröolja, magnesium och E-vitamin för optimalt skydd, P-vitamin som rensar porer och lugnar och vitamin F som hjälper huden att stå emot påfrestningar som torr luft, föroreningar och växlande klimat. Konsistensen är en aning trögflytande och tjock, vilket gör att du först måste värma krämen en stund i händerna innan du stryker ut den på huden. Då blir den lätt att applicera och just den här hudvårdsserien är så gott som doft fri, vilket blir ett extra plus. Direkt efter applicering är huden ordentligt glansig men detta försvinner efter en stund och kvar finns en mjuk, återfuktad och välmående hud.

Jag bokstavligen älskar den här krämen och det känns att den verkligen gjort sitt jobb på en vintertrött, glåmig och känslig hud. Och med tanke på det överkomliga priset hamnar den här superkrämen just nu högst upp på min lista!

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s