betyg 5

Jag blev själv lite förvånad..

Recension av Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisture for Eyes

Fick förmånen att testa en produkt från Murad, en välbehövlig pick me up kräm för området runt ögonen, Hydro-Dynamic Ultimate Moisture for Eyes. En mycket behaglig och effektiv ögonkräm, innehållet av elastin, collagen och hyaluronsyra, stärker, fuktar och minskar små linjer och rynkor.

Den återfuktar huden och bevarar fukten i upp till åtta timmar, något som verkligen känns. Blev själv lite förvånad när en mycket tydlig rynka i ögonvrån i stort sett försvann efter tre dagar. Krämen är mycket dryg och är lätt att applicera, absorberas snabbt av huden. Det är viktigt att dutta in den, inte smörja in den! Jag har i huvudsak använt den till natten, efter rengöring och tycker det har varit mest effektivt. Men fungerar givetvis även till dagen, då den inte lämnar en fet hinna.

Krämen ska appliceras på ögonbrynsbenet och under ögat. Ta en knapp lillfingernagel stor klick och den mängden räcker till båda ögonen. Vill du boosta rejält ta ett tjockare lager och låt det smälta in i huden, ta sen bort överflödet efter ca 10 minuter.

murad_hydro-dynamic_ultimate_moisture_for_eyesPriset är en aning högt, men Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisture for Eyes är mycket dryg så den räcker utan problem i ett par månader. Ger den 5 av 5 möjliga, en riktigt bra produkt!

groomingbetyg5

testpilot anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s