behandlingar

Påsar under ögonen?

2016-03-20 21.00.47

Recension av Recipe for Men Under Eye Patches

Recipe for Men Under Eye Patches är något så festligt som återfuktande gelkuddar för placering under ögat och jag kan gissa att det här är precis den typen av produkt som delar massan i två olika läger. Antingen tycker man att det känns förbannat fånigt att gå runt med lappar i ansiktet eller så välkomnar man den innovativa och effektiva lösningen med öppna armar. Det gäller dock att vara medveten om vilken typ av produkt Recipe for Men Under Eye Patches faktiskt är. Söker man ren återfuktning med en skön spa-känsla under tiden är det spot on! Det är däremot ingen god idé att ersätta sin normala ögonkräm med dessa. Dels har kuddarna ingen anti-age-effekt och dessutom kommer kostnaden att bli överväldigande. Jag gillar produkten skarpt men ser den snarare som ett komplement i badrumshyllan.

Varje förpackning kommer med fyra uppsättningar kuddar som i sin tur är paketerade i små foliepåsar innehållande två stycken rejält fuktiga gelekuddar i form av en väl tilltagen halvmåne. Dessa skall sedan försiktigt avlägsnas från sin skyddande plast och placeras precis under ögat. Var beredd på att det blir både kladdigt och pilligt innan tekniken sitter. Det är dock ingen fara om man gör fel. Det är bara att justera placeringen med ett finger tills man är nöjd.

Eyes

Det är onekligen en mycket speciell känsla att vandra omkring med dessa fastklistrade under ögonen och en viss invänjningsperiod får man kalkylera med. Räkna också med pikar från närstående om du nu inte väljer att utföra processen i ensamhet. Det ser nämligen rätt löjligt ut, det går inte att komma ifrån men det är helt klart värt lite förnedring.

Känslan av återfuktning är direkt och intensiv. Gör man det rätt och låter kuddarna sitta på hela tiden och inte är där och pillar så ligger de direkt mot huden och tillför en härligt fräsch känsla och man ser faktiskt piggare ut efteråt. Recipe for Men Under Eye Patches skall sitta mellan 20 och 40 minuter. Jag rekommenderar starkt att man låter dem sitta så länge som möjligt för maximal effekt. Det är inte obekvämt och de sitter kvar även om man rör på sig eller lutar huvudet framåt. Efter utförd behandling är det bara att plocka bort och kasta. Hur enkelt som helst.

Det här är som sagt ett komplement till din normala rutin. Den långsiktiga effekten är förmodligen inte särskilt stor däremot hjälper kuddarna för stunden. Efter en natt med för lite sömn eller dagen efter när man kan känna sig lite glåmig kan dessa smarta små gelébitar uträtta storverk. Det är en uppiggande känsla som kan väcka liv även i den mest morgontrötte.

groomingbetyg4minus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s