Övrigt

Perfekt handlebar!

recension mustaschborste

Recension av Hermod Bristle Moustache Brush.

Jag har sedan över ett år använt mig av en rund borste tillsammans med hårfön för att få till formen på min mustasch. Direkt efter dusch eller rakning – när den fortfarande är blöt – så är den lättast att forma till. Jag borstar först mustaschen åt sidorna medan jag fönar i samma riktning. Sedan blöter jag den lite lätt igen och lägger borsten – precis som en papiljott – i ändarna och snurrar upp mustaschen samtidigt som jag fönar under och upp runt borsten. Denna metod gör att mustaschen får en perfekt grundform som håller hela dagen oavsett om man använder vax eller inte.

Den runda borste jag tidigare använt har varit en billig och enkel variant i plast men den har funkat bra. För att borsta åt sidorna brukar jag använda en liten borste med styva vildsvinsborst. Jag tycker dessa funkar allra bäst då den får med varenda strå.

recension mustaschborste

Nu har jag uppgraderat min gamla runda plastborste till en i trä med vildsvinsborst. ”Hermod Bristle Moustache Brush”. Handtaget är gjort av björk och borsten är ca 3,5 cm i diameter och 21 cm lång. Denna har nu ersatt båda mina borstar då jag både kan borsta åt sidorna och skruva upp ändarna med samma borste. Mina mustaschstrån är lite lätt vågiga och den borste lyckas tillsammans med hårfönen att få dem raka. De styva och täta vildsvinsborsten lyckas få med varenda mustaschstrå och resultatet blir perfekt. De hade dock kunnat få vara några millimeter längre men utöver det är det den perfekta borsten för att få till en riktig handlebar.

testpilotsrecension

2 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s